Heb Jij ook last van examenstress?

Gepubliceerd op 19 mei 2023 om 16:48

Heb jij ook last van examenstress en wil je tegelijkertijd je concentratie verbeteren? Dat kan heel eenvoudig met een volledig natuurlijk supplement van hoge kwaliteit. 

In het supplement zijn verschillende kruidenextracten samengebracht. De Rhodiola Rosea is een krachtige plant die groeit in koude gebieden en een sterk adaptogene werking heeft. Hierdoor maakt het ons lichaam en geest minder stressgevoelig, een natuurlijke rustgever dus. Bovenin verbetert Rhodiola de concentratie, helpt het bij vermoeidheid en kan het de leerprestaties bevorderen. Ook Panax Ginseng en passiebloem in het product, zijn traditionele kruiden die al eeuwenlang worden toegepast als rustgever. Tot slot zijn alle B-vitaminen toegevoegd die helpen de vermoeidheid te verminderen, het concentratievermogen te vergroten en zorgen voor een geestelijke veerkracht. Kortom, kalmeren en focussen tegelijkertijd!

 

Bij improve@nextlevel kan u (mits bestelling) het supplement komen afhalen in Weelde of Arendonk. Het supplement bevat 60 capsules voor € 24,95.