Onze visie


 

De laatste jaren heb je waarschijnlijk al tientallen verschillende “waarheden” gehoord of gelezen over voeding, trainingsvormen en manieren om van bepaalde kwaaltjes of blessures verlost te geraken. (Mis)lukken hangt af van het juist in elkaar passen van 3 belangrijke pijlers: training, voeding en stressreductie. Bij improve@nextlevel valt dit alles als een puzzel in elkaar.

Bij ons staat passie centraal. Passie om de zwakke schakels in jouw lichaam te ontdekken. Passie om  een weg uit te stippelen hoe jij jouw doel kan bereiken. Of jij nu wil afvallen, je sportprestaties verbeteren, herstellen van een blessure, …, onze aanpak is altijd op het individu gericht. Personal Training is bij ons ook echt personal: afgestemd op jouw doel, jouw lichaam, jouw hormonale balans.

Tijdens de trainingen en revalidatie zorgen we voor een gevarieerde aanpak waarbij jouw lichaam continu uitgedaagd wordt met verschillende trainingsprikkels. Dit is een zeer effectieve manier om jou naar dat next level te brengen. Wij garanderen een blijvend resultaat voor iedereen die er 100% voor wil gaan. Hiermee bedoelen we iedereen die bereid is zijn voeding aan te passen en tijdens een training een maximale inspanning wil leveren.