Challenge heupflexoren

De buigspieren van de heup worden in trainingen vaak vergeten. Onterecht, want ze bevatten zoveel kracht als ze in goede staan verkeren.

Lees meer »

Ouder worden

Het getal van je leeftijd kan je uiteraard niet veranderen, maar "what's in a number?"  Je bent maar zo oud als je je voelt!

Lees meer »

Energierepen, gezond?

Proteïnerepen zijn erg populair en lijken een gemakkelijke manier om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Tegelijk zitten ze vol met verborgen suikers die je hormoonbalans zullen verstoren en op die manier voor een kettingreactie aan kwalen zullen zorgen.

Lees meer »

Hooikoorts

Samen met het zachte weer, steekt ook hooikoorts weer de kop op. Hooikoorts komt met een symptoompakket waar je niet meteen op zit te wachten:  

Lees meer »

Voedingssupplementen

Omwille van stress, vervuiling, uitgeputte landbouwgrond, massaproductie,  ... bevat onze voeding niet meer al de vitaminen en mineralen die ons lichaam nodig heeft. Door verwerking in de voedingsindustrie verdwijnt dan ook nog eens  een groot gedeelte van de nog aanwezige  vitaminen en mineralen die we nodig hebben uit ons voedsel voordat het ons bereikt. 

Lees meer »