Voedingssupplementen

Omwille van stress, vervuiling, uitgeputte landbouwgrond, massaproductie,  ... bevat onze voeding niet meer al de vitaminen en mineralen die ons lichaam nodig heeft. Door verwerking in de voedingsindustrie verdwijnt dan ook nog eens  een groot gedeelte van de nog aanwezige  vitaminen en mineralen die we nodig hebben uit ons voedsel voordat het ons bereikt. 

Lees meer »

Ouder worden

Het getal van je leeftijd kan je uiteraard niet veranderen, maar "what's in a number?"  Je bent maar zo oud als je je voelt!

Lees meer »

Hooikoorts

Samen met het zachte weer, steekt ook hooikoorts weer de kop op. Hooikoorts komt met een symptoompakket waar je niet meteen op zit te wachten:  

Lees meer »

To controle your hormones, is to controle your life

Wie herkent het niet ... die frustratie omdat je fanatiek sport en gezond eet, maar de gewenste resultaten niet verschijnen? Of dat energieloze gevoel na een dag op het werk, een opgeblazen buik na het eten, of zelfs periodes van depressie? Merk je ook een versnelling van het verouderingsproces, heb je last van voedselallergieën of een verminderd libido? Waarom geraak ik er niet vanaf?Het antwoord op al deze vragen: HORMONALE BALANS!  

Lees meer »

Fit ouder worden

Op een bepaalde leeftijd  (en dat begint soms vroeger dan gewild) geven vele mensen hun hobby's op, omdat het fysiek niet goed meer lukt of omdat de energie wegebt. "Dat hoort bij de leeftijd" wordt dan al snel gezegd. NEE, DAT HOORT NIET BIJ DE LEEFTIJD!  Ouder worden is iets dat je toelaat.

Lees meer »