Energierepen, gezond?

Proteïnerepen zijn erg populair en lijken een gemakkelijke manier om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Tegelijk zitten ze vol met verborgen suikers die je hormoonbalans zullen verstoren en op die manier voor een kettingreactie aan kwalen zullen zorgen.

Lees meer »

Kettlebell Workout

Het gaat om losstaande kettlebell trainingen: je hoeft dus niet elke maand van de partij te zijn, maar uiteraard zien we je graag elke maand terug!

Lees meer »

Motivate the mind, the body will follow!

Droom jij er ook van om je doel te bereiken? Dat doel kan gaan van pijnvrij leven tot je beter voelen in je vel of betere prestaties leveren. Je zal dat doel niet bereiken als je niet bereid bent een inspanning te leveren.  Als je hard genoeg wil, is het lichaam tot heel veel in staat.  Wij helpen jou graag het juiste traject uit te stippelen en te begeleiden naar jouw next level.

Lees meer »

Voedingssupplementen

Omwille van stress, vervuiling, uitgeputte landbouwgrond, massaproductie, ... bevat onze voeding niet meer al de vitaminen en mineralen die ons lichaam nodig heeft. Door verwerking in de voedingsindustrie verdwijnt dan ook nog eens  een groot gedeelte van de nog aanwezige  vitaminen en mineralen die we nodig hebben uit ons voedsel voordat het ons bereikt. 

Lees meer »

Pijn bij het schrijven

Deze 13-jarige jongen heeft DCD (Developmental Coordination Disorder). Dat betekent dat hij moeilijkheden heeft met motorische vaardigheden  met het coördineren van de bewegingen, waardoor hij alledaagse taken minder makkelijk uit kunnen voeren dan leeftijdsgenoten.

Lees meer »