Tel geen calorieën, maar voedingsstoffen!

Wist je dat 80% van onze bevolking momenteel te zwaar weegt?  98% van de mensen die afvallen m.b.v. een crashdieet (laag aan vet en laag aan koolhydraten) zit binnen de 5 jaar terug op, of zelfs boven hun oorspronkelijke gewicht.

Lees meer »

To controle your hormones, is to controle your life

Wie herkent het niet ... die frustratie omdat je fanatiek sport en gezond eet, maar de gewenste resultaten niet verschijnen? Of dat energieloze gevoel na een dag op het werk, een opgeblazen buik na het eten, of zelfs periodes van depressie? Merk je ook een versnelling van het verouderingsproces, heb je last van voedselallergieën of een verminderd libido? Waarom geraak ik er niet vanaf?Het antwoord op al deze vragen: HORMONALE BALANS!  

Lees meer »

Kettlebell workout

Heb je liever geen pottenkijkers in de fitness? Heel begrijpelijk! Bij improve@nextlevel kan je alleen (of met twee indien gewenst) op je eigen niveau komen trainen. Géén pottenkijkers en met begeleiding van een gediplomeerde Master Kettlebell Instructor!

Lees meer »

Leerstoornissen aanpakken met bioresonantie

Met opgeladen batterijtjes zijn de kinderen weer gemotiveerd begonnen aan het nieuwe schooljaar. Jammer genoeg volstaat een goede inzet niet voor elk kind om mooie resultaten te behalen, vaak door een onderliggende leerstoornis.

Lees meer »