Maandactie februari

95% van onze behoefte aan vitamine D wordt in de huid gesynthetiseerd uit zonlicht. De meeste Belgen kampen dan ook met een tekort. Een kuur vit D3 via suppletie is dan ook nodig.

Lees meer »

Summerbootcamp Weelde of Arendonk

Ben je al even op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit zeker iets voor jou!  In deze summerbootcamp werk je in groep aan je conditie, kracht en vetverbranding! Niet in een duffe zaal, maar lekker in de zomerse buitenlucht.

Lees meer »

Vrolijk Pasen!

Een stralende zon om te genieten van de eitjes ... en een training in de zonnige buitenlucht! Geniet ervan!

Lees meer »

Korte break

Van maandag 11 april t.e.m. vrijdag 15 april sluit improve@nextlevel even de deuren na een drukke periode. Vanaf zaterdag 16 april staan wij weer voor u klaar!

Lees meer »

Official Reseller Vitakruid

Van bij de start werkt improve@nextlevel met voedingssupplementen van Fundamentals.  Vanaf nu zijn wij ook Official Reseller van Vitakruid. Vanuit orthomoleculaire zienswijze kijken wij welke stoffen onvoldoende uit jouw voeding worden gehaald en welke tekorten daardoor zijn ontstaan.  Daarbij geven wij jou advies wat kan aangevuld worden voor betere prestaties (fysiek en/of mentaal) en dit zowel in het dagelijkse leven als op sportgebied. Alle supplementen zijn via ons verkrijgbaar.

Lees meer »

Summer Bootcamp Weelde

Je condiditie achtergelaten op je vakantiebestemming?  Of wil je gewoon wat sterker en fitter worden?  Schrijf je dan zeker in voor de Summer Bootcamp in Weelde. Gedurende vier weken kan je hier in groep en onder professionele begeleiding werken aan je conditie en kracht en dit in een gevarieerd programma. Wie de smaak te pakken heeft, kan zich later nog inschrijven voor een vervolgreeks vanaf september.

Lees meer »

Welkom bij improve@nextlevel

Bijna een jaar na de opstart van improve@nextlevel  bieden wij jullie vandaag onze gloednieuwe website aan. Iedereen die ons kent, weet dat wij sport en gezondheid belangrijk vinden, dat wij "sport ademen". Het begeleiden van sporters (competitief of recreatief) is lang niet het enige wat ons een voldaan gevoel geeft. Improve@nextlevel is er voor iedereen die door een klein mechanisch mankementje, fysieke kwalen of mentale struggles, belemmeringen voelt om in het leven vooruit te gaan.  Al die mensen willen wij graag helpen om op hun eigen niveau naar een next level te gaan, waardoor het dagelijkse leven of het sporten aangenamer wordt (zonder pijn en met meer energie).

Lees meer »