Leerstoornissen aanpakken met bioresonantie

Gepubliceerd op 1 september 2023 om 20:00

Met opgeladen batterijtjes zijn de kinderen weer gemotiveerd begonnen aan het nieuwe schooljaar. Jammer genoeg volstaat een goede inzet niet voor elk kind om mooie resultaten te behalen, vaak door een onderliggende leerstoornis.

Bioresonantie (Quantum biofeedback) kan heel doeltreffend werken bij kinderen met ADHD, leerstoornissen (zoals dyslexie, dyscalculie, ...) en zelf autisme (ASS).

 

Hoe werkt dat dan?

Bioresonantie gaat uit van het basisprincipe kwantumfysica dat alle cellen van het lichaam trillen op een eigen unieke frequentie. Bij elke ziekte, kwaal, leerstoornis of mentaal probleem zijn er in het lichaam cellen die niet meer trillen op de frequentie die de natuur voor hen bedoeld had. Het bioresonantietoestel analyseert alle trillingen in ons lichaam en geeft aan welke cellen uit balans trillen. Nadien kan het toestel als trainingstoestel gebruikt worden om die bepaalde cellen aan te leren om te trillen op de juiste frequentie.

Bioresonantie heeft bij vele leerstoornissen al tot verbluffende resultaten geleid, waarbij de kinderen beter presteerden op school:

  • de behoefte aan medicatie zoals Ritalin verminderen of zelf elimineren
  • een verbeterde concentratie
  • verbetering wiskundig leerproces
  • verbeteren van het geheugen
  • verminderen van agressief gedrag
  • ...

Wil je graag een babbel hierover? Maak dan een afspraak voor een gratis vrijblijvend intakegesprek.