Duotraining Kettlebell of Powersled

Gepubliceerd op 25 september 2021 om 07:00

Staat één van onderstaande doelen op jouw verlanglijstje?

VETVERBRANDING - OPBOUW CONDITIE -  OPBOUW SPIERMASSA

Dan is Kettlebell Training of Powersled Training zeker iets voor jou!

Na een dag op het werk is er niets  zo deugddoend dan je stresshormoon te verlagen in de gezonde buitenlucht. Deze trainingen zijn ideaal om buiten af te werken. Ook voor oudere mensen is dit een heel goede en veilige manier van trainen.

Sport je liever niet alleen? Geen probleem! Vanaf nu bieden wij ook duotraining aan. Op deze manier kan je je doelen bereiken in gezelschap van je vriend(in), moeder, partner, zoon, ... . Uiteraard blijven ook deze trainingen "personal": zoals u van ons gewoon bent maken wij een schema op maat van jouw lichaam en jouw doelen. Oog voor correcte uitvoering en veiligheid is bij ons een vanzelfsprekendheid. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een personal training alleen.

 

  • Kettlebell: alleen, per twee, per drie of per vier
  • Powersled: alleen of per twee (eventueel per drie)
  • Locatie: Weelde (zie "wie zijn we"). Mits een meerprijs kan het afhankelijk van uw woonplaats ook bij u thuis)
  • Wanneer? Laat ook uw telefoonnummer achter in het contactformulier. Dan bellen we u op om de vrije momenten te bekijken. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. 
  • Prijs: €30 pp (per training van 1 uur).  Indien u kiest voor duotraining (per 2, 3, 4) wordt er korting gegeven. Informeer via het contactformulier.