Hooikoorts

Gepubliceerd op 3 maart 2024 om 08:08

Samen met het zachte weer, steekt ook hooikoorts weer de kop op. Hooikoorts komt met een symptoompakket waar je niet meteen op zit te wachten:  

  • tranende ogen
  • niesbuien
  • jeuk aan het gehemelte
  • een loopneus
  • de energie van een slak

Toch kampt jaarlijks ruim 25% van de Belgen in meer of mindere mate met hooikoorts. En al zouden veel mensen het verband niet direct leggen, leefstijl (voeding en beweging) speelt hierbij een belangrijke rol.

Antihistaminica zijn medicatie. Medicatie brengt altijd een negatieve impact op het lichaam mee: ons ontgiftingssysteem moet enorm hard werken om de medicatie af te breken waardoor andere functies om onze gezondheid te handhaven  in het gedrang komen. Bij dit proces wordt ons lichaam letterlijk beroofd van vitaminen en mineralen.

 

Gelukkig zijn er supplementen voor handen die geheel natuurlijk zijn en boordevol antioxidanten, vitaminen en mineralen zitten. Hiermee kan je de symptomen van hooikoorts prima onderdrukken én tegelijkertijd waardevolle stoffen aanleveren voor je lichaam.

Uiteraard kan je nog een stap verder gaan en aan je voeding werken, waardoor je hooikoorts een stap zal voorblijven.

Ben je geïnteresseerd in een natuurlijk product tegen hooikoorts of wil je jouw levensstijl veranderen? Maak dan zeker een afspraak. 

 

Ook via bioresonantie kunnen allergieën (niet enkel hooikoorts) aangepakt worden.